Servicii de construcții case din lemn

Case de lemn pasive, la cheie gata în 3 luni de zile

Pachet Casa Standard

Pachetul Casa Standard (620 euro pe metru pătrat + TVA) include Termopane Aluplast de calitatea 1; centrală termică inclusă, instalații sanitare, instalații electrice (Schneider); Utilitățile sanitare incluse (cadă, ghiuvetă, bide, wc, oglindă baie); Parchet/gresie la alegere; Izolație cu spumă la mansardă; Calorifere;

Case din lemn

Construim case din lemn la cheie în doar 3 luni de zile! Învetim creativitate, pricepere și experiență astfel încât rezultatele, casele noastre sunt extraordinare. Pe lângă faptul că sunt mult mai aspectuoase decât cele convenționale din cărămidă, acestea sunt pasive, economice și au o durată de viață mult mai mare decât casele din BCA sau cărămidă.

Case accesibile

Prețurile pentru o casă de lemn încep de la 620 euro pe metru pătrat +TVA, astfel aveți posibilitatea de a avea casa mult visată la un preț corect! Folosim cele mai bune și mai eficiente materiale, astfel că nu veți avea grija costurilor mari pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece.

Pachet CASA PREMIUM

Prețul pleacă de la 780 euro mp +TVA include și următoarele: Mobilă de bucătărie la comandă cu MDF Vopsit (Furnizor Doimo Design); Pat pentru fiecare dormitor la comandă; Incălzire prin pardoseală pe toată suprafața construită; Curățenie gratuită.

Procesul nostru de construcție case de lemn

Realizăm case din lemn în 4 pași pe o durată de 3 luni de zile

01

CONCEPT

Stabilim conceptul casei începând de la proiect și restul detaliilor ce trebuiesc planificate în primă fază.

02

DOCUMENTAȚIE

Realizăm toate aspectele legate de documente, proiect și alte avize.

03

EXECUȚIE

Începem execuția casei respectând primii pași stabiliți.

04

LIVRARE

Livrăm clientului casa finalizată în termenii stabiliți.

Construiește sănătos în doar 3 luni de zile

Cu CMR London!