I. IDENTIFICAREA OPERATORULUI

DENUMIRE OPERATOR: SC CMR London SRL

Sediul social: Bârlad, Blvd. Epureanu, Nr. 7, județul Vaslui

Registrul Comerţului: nr. J37/918/2019

Cod Unic de Înregistrare: 41867540

II. PREZENTARE GENERALĂ

Societatea noastră SC CMR London SRL care își prezintă serviciile prin intermediul site-ului https://cmrlondon.ro a luat măsurile necesare pentru a asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special de a dreptului la protecția datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPRprin stabilirea unor măsuri tehnice şi organizatorice pentru îndeplinirea obligaţiilor referitoare la securitatea şi controlul sistemelor informatice, în vederea asigurării confidenţialității datelor şi informaţiilor precum şi pentru păstrarea în siguranţă a acestora.


III. COLECTAREA INFORMAȚIILOR PRIN TERȚE PĂRȚI

Site-ul https://cmrlondon.ro prelucrează date cu caracter personal prin terțe părți cum ar fi programe sau instrumente de marketing.

III.1. Instrumentul Google Analytics

Site-ul https://cmrlondon.ro și site-urile potențialilor clienți sunt sincronizate cu un cont de Analytics pentru a urmări un grup de persoane după comportamentul pe care îl are acesta în online, preferințe și obiceiuri.

Google Analytics reține informații precum locație, sex, vârsta, dispozitive folosite pentru accesarea site-ului, date demografice, afinități, limba vorbită, locația, comportamentul, frecventa, engagementul, browserul utilizat, tehnologia utilizată, providerul de internet, device-ul utilizat (mobil, PC, tableta), comportamentul in paginile unui site, produsele cumpărate, valoarea produselor cumpărate, Bounce Rate-ul, timpul petrecut pe site, numărul de pagini vizitate în medie, adresa IP, locația și informații referitoare la trafic pe care instrumentul Google Analytics le înglobează.

Google Analytics permite segmentarea acestor date în funcție de anumite criterii. De exemplu, se poate analiza numărul de utilizatori care sunt din județul Iași, de gen feminin și au vârsta între 20-23 de ani. Acest instrument oferă proprietarilor de site-uri care utilizează Google Analytics opțiunea de a solicita să facă localizarea geografică folosind doar o parte a adresei IP, nu adresa întreagă.

Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal de către Google Analytics se pot vizualiza accesând link-ul: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro&authuser=1&ref_topic=2919631

III.2. Etichetele Google AdWords si Facebook Ads

Pe paginile website-ului https://cmrlondon.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri, informații ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer si care nu pot identifica în mod direct o persoana. Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri publicitare în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Site-ul cmrlondon.ro folosește etichete de remarketing și un cod de conversie oferit de către Facebook cu rolul de a afișa reclame utilizatorilor care intra în contact cu website-ul https://cmrlondon.ro.

Dacă nu sunteți de acord ca aceste date să fie colectate cu privire la sesiunile dumneavoastră de vizitare a prezentei pagini web, puteți selecta opțiunea de oprire a stocării cookies. Acest lucru va opri colectarea datelor de către pixelii de la Google AnalyticsGoogle Adwords și Facebook Ads.

Când utilizatorii vizitează o pagină a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing. Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului https://cmrlondon.ro.

Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal și politicele interne ale de la Facebook se pot vizualiza accesând link-ul: https://www.facebook.com/about/privacy


IV. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL


Informațiile personale colectate prin intermediul site-ului https://cmrlondon.ro nu vor fi înstrăinate, închiriate, vândute, împrumutate, expuse sau dezvăluite sub o alta formă terților cu excepția situațiilor în care vă dați acordul expres.

Este posibil sa folosim informațiile dvs. personale doar pentru a va contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaționate cu site-ul nostru.

V. INTERZIS UTILIZATORILOR SUB 18 ANIAcest site nu este destinat copiilor sub 18 ani. Nu colectam în mod conștient informații din partea utilizatorilor sub 18 ani.

VI. MODIFICAREA POLITICILOR INTERNE


Pagina „Politica de confidențialitate” de pe site-ul https://cmrlondon.ro poate fi modificată de către administrator dacă acesta consideră că este necesar acest lucru. Utilizatorii vor fi anunțați de modificările efectuate de Administrator, pentru ca utilizatorii sa aibă în permanență la cunoștință tipul de informații pe care le culegem și modul lor de utilizare.

VII. DESPRE COOKIES


Site-ul https://cmrlondon.ro folosește cookie-urile pentru a permite utilizatorilor sa modifice felul în care afișează paginile web, în funcție de preferințele personale, care sunt reținute și între sesiuni. Se pot modifica și retine in acest fel atât aspecte legate de funcționalitatea cât și de afișarea grafică a paginilor. (vezi pagina dedicată denumită ”Politica Cookies”).

VIII. ANSPSCP

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal este autoritatea publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale, reprezintă garantul respectării drepturilor fundamentale la viaţa privată și la protecţia datelor personale, statuate cu precădere de art. 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, de art. 16 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene și de art. 8 din Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și libertăților fundamentale.